Mēneša horoskops visām zīmēm: decembrī Dvīņi dzīvos pilnvērtīgi, un Zivis saņems uzaicinājumu uz jaunu darbu

Eksperti sastādīja visu zodiaka zīmju prognozi nākamajam mēnesim.

Auns

Jums jākoncentrējas uz iekšējo līdzsvaru. Esiet atvērts jaunām iespējām.

Mīlestība- Decembrī jums būs daudz ko apspriest. Lai atjaunotu harmoniju attiecībās, ir nepieciešams dialogs. Nesteidzieties ar dedzīgām atzīšanās. Ne visas sajūtas, ko piedzīvojat, ir patiesas.

Ģimene un bērni. Pavadiet laiku ar saviem mīļajiem, decembrī pastāv liela ģimenes iekšējo konfliktu saasināšanās iespējamība. Centieties palikt neitrāls. Tas ir vienīgais veids, kā saglabāt savu veselo saprātu.

Nauda- Esiet piesardzīgs finansēs. Šis mēnesis var sniegt iespējas uzlabot savu finansiālo stāvokli. Tomēr paies ilgs laiks, līdz tas notiks.

Veselība- Regulāras fiziskās aktivitātes un veselīgs uzturs palīdzēs saglabāt ķermeni tonusā un gatavībā jaunajam gadam.

Karjera- Esiet gatavi izmaiņām plānos. Uzturiet attiecības ar kolēģiem un esiet atvērti sadarbībai. Tādā veidā varēsi ieņemt visizdevīgāko pozīciju.

 

Vērsis

Koncentrējieties uz pozitīvajiem dzīves aspektiem. Laime slēpjas sīkumos.

Mīlestība- Mēneša laikā no partnera jūs sagaida patīkami pārsteigumi. Turklāt šis ir labvēlīgs periods jaunu paziņu veidošanai.

Ģimene un bērni- Šis ir labs laiks ceļošanai. Esi gatavs tam, ka decembrī pie ģimenes galda nāksies tikties ar radiem daudzkārt. Tas palīdzēs jums stiprināt savas saites.

Nauda- Izvairies no liekiem tēriņiem un centies kontrolēt savu finansiālo situāciju. Mēneša beigās tevi apciemos naudas veiksme.

Veselība- Šajā mēnesī ir svarīgi pievērst uzmanību savai garīgajai veselībai. Jūs riskējat piedzīvot izdegšanu un pat depresijas pazīmes.

Karjera- Šis ir labs laiks jaunu prasmju attīstīšanai. Esiet gatavs īstenot radošas idejas.

 

Dvīņi

Esiet atvērts jaunām idejām, gatavs dalīties savās domās ar citiem un dzīvot pilnībā neatkarīgi no tā.

Mīlestība- Attiecībās ar partneri esiet uzmanīgs pret viņa vajadzībām un centieniem. Klausieties, ko viņš jums saka. Tas ir vienīgais veids, kā stiprināt savu saikni.

Ģimene un bērni- Šo mēnesi ir vērts veltīt bērniem. Pastaigas ar viņiem palīdzēs uzlādēt enerģiju un atjaunot sirdsmieru.

Nauda- Jums nav jāuztraucas par finanšu trūkumu. Vienmēr visa pietiks. Galvenais ir nesteigties visu saņemto tērēt sev.

Veselība- Pastāv augsts hronisku slimību saasināšanās risks. Ja jūsu veselība pasliktinās, neatstājiet novārtā hospitalizāciju.

Karjera- Tev būs projekti, kas saistīti ar informācijas apmaiņu. Jums nevajadzētu no tiem izvairīties. Šis ir labvēlīgs laiks to īstenošanai.

Vēzis

Jums ir jābūt harmonijā ar savu iekšējo pasauli. Tas ir vienīgais veids, kā jūs varēsit tikt galā ar visu, ko liktenis jums ir paredzējis.

Mīlestība- Attiecībās ar partneri centies būt iejūtīgāks un uzmanīgāks. Atklāti izsakiet savas jūtas un vajadzības, taču neaizmirstiet par partnera vajadzībām. Cieniet viņa viedokli.

Ģimene un bērni- Esiet pacietīgi un atbalstiet savus mīļos grūtos brīžos. Šajā periodā galvenā nozīme būs savstarpējai sapratnei ar vecākiem. Viņi sniegs jums daudz dzīves padomu.

Nauda- Decembrī ir liela neparedzētu izdevumu iespējamība. Ir vērts būt iepriekš sagatavotam gaisa spilvenam.

Veselība- Jums jārūpējas par uzturu un atpūtu. Jāizvairās no stresa jebkurā formā. Jūsu emocionālais stāvoklis nav stabils.

Karjera- Esiet uzmanīgāks sociālajai mijiedarbībai. Tas pavērs jaunas iespējas karjeras izaugsmei.

 

Lauva

Ļaujiet savai individualitātei izgaismoties dažādās jūsu dzīves jomās. Pārliecināti ejiet pretī saviem mērķiem.

Mīlestība- Attiecībās esiet sirsnīgs un mēģiniet būt atklāts, paužot savas jūtas. Papildiniet savas romantiskās attiecības ar negaidītiem žestiem.

Ģimene un bērni- Ģimenes attiecības var prasīt lielāku uzmanību. Blakus saviem mīļajiem jūs jutīsieties uzticamā aizsardzībā.

Nauda- Lai nodrošinātu, ka jūsu naudas veiksme jūs nepamet, plānojiet savu budžetu iepriekš. Šis ir labs laiks investīcijām. Bet esi piesardzīgs. Analizējiet visus riskus.

Veselība- Fiziskās aktivitātes palīdzēs sagatavot dvēseli un ķermeni Jaunajam gadam.

Karjera- Šis mēnesis ir labvēlīgs vērienīgu projektu īstenošanai un uzmanības pievēršanai saviem profesionālajiem sasniegumiem.

 

Jaunava

Dodiet sev atļauju būt mierīgākam un pieņemt sevi tādu, kāds esat.

Mīlestība- Šis mēnesis var nest daudz interesantu tikšanos. Pastāv liela iespējamība uzsākt jaunas ilgtermiņa attiecības, kas balstīsies uz kopīgām vērtībām un interesēm.

Ģimene un bērni- Mīlestība ģimenes lokā palīdzēs pārvarēt pat visgrūtākos dzīves periodus. Tuvo cilvēku atbalsts palīdzēs atrast sevi.

Nauda- Jebkuri finanšu izdevumi šajā mēnesī atmaksāsies pilnībā. Neuztraucieties par to, ka jums nav pietiekami daudz naudas. Līdz mēneša beigām jūs iegūsit visu, par ko sapņojāt.

Veselība- Jūsu skaistums ir nenoliedzams. Ir vērts padomāt par tā saglabāšanu pēc iespējas ilgāk. Šajā periodā diezgan efektīvas būs dažādas skaistumkopšanas procedūras.

Lasi vēl: Paskatieties uz attēlu, un tas, ko redzat pirmo, pateiks īstu patiesību par jums

Karjera. Šis mēnesis piemērots uzdevumu plānošanai un izpildei. Esiet atvērti sadarbībai. Šis ir labs laiks sava biznesa uzsākšanai.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment